Лесни начини да практикувате английски език всеки ден

Миналият път отбелязахме Световния ден на уменията на младежта и как можете да помогнете на детето си да изгражда и твори, докато учи английски. Този месец търсим начини да насърчите детето си с неговото пътуване за изучаване на език.

Лесни начини да практикувате английски всеки ден

Ученето „малко и често“ е по -ефективно, отколкото понякога да се учи усилено. Но как можете да научите детето си да практикува знанията му по английски език всеки ден?

Имаме просто решение – всичко на едно място и безплатно. Нашите кратки интерактивни дейности са предназначени да помогнат на детето ви да практикува английски у дома или в движение и изискват само няколко свободни минути всеки ден.

За млади ученици: Занимания за деца
Топ съвет!

Можете да започнете с тема, която детето ви вече е учило в училище. Нашите ежедневни дейности обхващат едни и същи думи, които детето ви научава в нивата A1 Starters, A1 Movers и A2 Flyers, и включват думи като животни, тялото, света, в който живеем, и това, което можете да видите в музей.

Открийте дейности, които да ви помогнат да практикувате английски всеки ден
Топ съвет!

Насърчавайте любопитството и интересите на детето си. Детето може да избира от повече от 175 дейности, обхващащи всякакви теми, като факти от естествения свят, пътуване по света и разбиране на текстови съобщения на английски език.

 

Открийте дейности, които да ви помогнат да практикувате английски всеки ден!